Antena 3 CNN Actualitate Rareș Bogdan, reacție-surpriză, după ce Florin Cîțu a recunoscut că a făcut două zile de închisoare în SUA

Rareș Bogdan, reacție-surpriză, după ce Florin Cîțu a recunoscut că a făcut două zile de închisoare în SUA

Rareș Bogdan a comentat, miercuri, la Antena 3, episodul referitor la condamnarea lui Florin Cîțu în SUA după ce acesta ar fi condus sub influența băturilor alcoolice.

Rareș Bogdan, reacție-surpriză, după ce Florin Cîțu a recunoscut că a făcut două zile de închisoare în SUA
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    11 Aug 2021   •   17:28

"Când eram copil aveam calitatea de a merge la olimpiadă, dar în același timp calitatea de a mă bate în curtea școlii. S-ar putea ca la un moment dat, când voi candida și eu la o poziție importantă, să mă trezesc că apare o plângere sau o situație în care am fost pedepsit de dirigintă sau de directorul școlii că în urmă cu 20 sau 23 de ani Florin a fost un tânăr student, cum sunt atât de mulți în lumea aceasta, care a consumat alcool la volan într-o Americă în care am fost de câteva ori și unde dacă doar ai sticla în mână și nu e într-o pungă deja este o mare problemă. Deci, chestiunea mi se pare puțin exagerată și mi se pare că cineva vrea neapărat să împingă această campanie internă spre un război total", a spus Rareș Bogdan, în emisiunea Decisiv, moderată de Cătălina Porumbel.

Florin Cîțu, prins băut la volan, în Statele Unite: "Am făcut o greșeală acum 20 de ani"

Un document din martie 2000, al autorităților americane, indică faptul că premierul Florin Vasile Cîțu ar fi fost condamnat la 2 zile de închisoare sau plata a 1000 de dolari, în SUA, pentru șofat sub influența alcoolului. În cursul zilei de miercuri, Cîțu a confirmat greșeala făcută.

Premierul Florin Cîțu a admis că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influența alcoolului: ”Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Interesant că apare acum informația”.
”Mi se pare o dovadă de onestitate, o dovadă de asumare și demonstrează că premierul este un om de calitate”, spune Daniel Fenechiu, susținător al premierului Flori Cîțu în cursa pentru președinția PNL.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close