Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul accidentului de autobuz din București. Explicațiile STB

Răsturnare de situație în cazul accidentului de autobuz din București. Explicațiile STB

Răsturnare de situație în cazul accidentului de autobuz din București. Explicațiile STB
29 Apr 2019   •   18:13

Societatea de Transport bucurești (STB) SA precizează, luni, după ce un autobuz al liniei 163 a fost scăpat de sub control pe Șoseaua Orhideelor din Capitală și a intrat într-un bloc, că nu e vorba de defecțiune la sistemul de frânare, ci șoferului i s-ar fi facut rău la volan.

"Astazi, in jurul orei 11.44, pe Șoseaua Orhideelor s-a produs un accident pe linia autobuzului 163, soldat cu patru persoane accidentate. După primele verificări, STB SA neagă posibilitatea ca evenimentul rutier provocat de autobuzul care a lovit patru autoturisme să fi fost provocat de disfuncții ale sistemului de frânare sau din alte cauze tehnice", transmite Societatea de Transport bucurești (STB).

Autobuzul a fost sigilat criminalistic și transportat într-o autobază a STB SA, unde, marți, 30 aprilie, va fi verificat din punct de vedere tehnic de o comisie de specialiști.

Din primele informații, STB SA suspectează faptul că șoferului i s-ar fi facut rău la volan, el fiind transportat la spital pentru investigații medicale.

Anterior, accidentul a fost pus pe seama unei defecţiuni la sistemul de frânare a autobuzului.

Patru persoane au fost rănite în urma accidentului, respectiv șoferii mașinilor aflate în mișcare și un pasager aflat într-unul dintre autoturisme. Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Citește și: Accident grav în Capitală. Un autobuz STB s-a izbit de un bloc

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close