Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul polițistului care a scris "Wolzvagin" și „egzistă plamșă” într-un proces verbal

Răsturnare de situație în cazul polițistului care a scris "Wolzvagin" și „egzistă plamșă” într-un proces verbal

Răsturnare de situație în cazul polițistului care a scris "Wolzvagin" și „egzistă plamșă” într-un proces verbal
03 Apr 2019   •   16:48

Polițistul local brașovean care a scris „Wolzvagin” în locul mărcii „Volkswagen” și „egzistă plamșă” în loc de „există planșă”, ieri, într-o invitație formulată unui șofer care parcase neregulamentar pe strada Bobului din oraș, obținuse calificativ la limita satisfăcător spre bine, la evaluarea periodică, scrie mytex.ro.

„Agentul a obținut calificativ la limita dintre satisfăcător spre bine, notele de evaluare situându-se între 1 (unu) și 4 (patru) pe o scară de notare de la 1 la 5. De asemenea, precizăm că, în ultimii doi ani, au fost angajați prin concurs absolvenți de liceu și de facultate. Este regretabil că mai există astfel de situații, dar, încet, încet, sperăm ca ele să dispară", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov.

A primit o invitație de la Poliția Locală pentru că a parcat neregulamentar. Când s-a uitat ce scrie pe hârtie, a crezut că nu vede bine: "Nu există așa ceva!"

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close