Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul taximetristului care a bătut măr o persoană în București. Cine era de fapt victima

Răsturnare de situație în cazul taximetristului care a bătut măr o persoană în București. Cine era de fapt victima

Imagini de groază cu un taximetrist care lovește puternic o persoană s-au viralizat joi seara pe Facebook.

Răsturnare de situație în cazul taximetristului care a bătut măr o persoană în București. Cine era de fapt victima
03 Ian 2020   •   12:26

Un filmuleț cu imagini oribile a apărut joi seara pe Facebook. Un taximetrist corpolent cu pantalonii lăsați lovește violent pe cineva care părea a fi o femeie. Bărbatul îi dă câțiva pumni la nivelul feței, în timp ce aceasta e lipit de capota unei mașini 4X4, iar apoi victima cade pe asfalt, acolo unde rămâne nemișcată. 

Taximetristul a fost identificat de poliție, surpriza apare la victimă. Aceasta era un bărbat, nu o femeie, doar purta haine femeiești. Persoana agresată nu a formulat nicio plângere la poliție. 

Potrivit Poliției, "În data de 30.12.2019, în jurul orei 03.15, prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe o stradă din sectorul 3, pe partea carosabilă, este căzut un tânăr.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, precum și echipaj de prim ajutor. Tânărul de 23 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat. A fost identificat  bărbatul cu care tânărul a avut altercația. 
Cercetările sunt continuate, din oficiu, de Secția 11 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Precizăm că până la acest moment partea vătămată nu a formulat plângere."

 

 

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close