Antena 3 CNN Actualitate Răzbunare în stil mafiot. Cel mai cunoscut interlop de pe litoral a fost împușcat în timp ce se afla într-un restaurant

Răzbunare în stil mafiot. Cel mai cunoscut interlop de pe litoral a fost împușcat în timp ce se afla într-un restaurant

Răzbunare în stil mafiot într-un restaurant din Sectorul 1 al Capitalei. Cel mai cunoscut interlop de pe litoral, Nuredin Beinur, a fost împușcat în timp ce se afla la masă într-un restaurant. Agresorul a reușit să fugă, iar fostul sportiv a fost dus de urgență la spital. Medicii au sesizat polițiștii, iar oamenii legii fac cercetări.

Răzbunare în stil mafiot. Cel mai cunoscut interlop de pe litoral a fost împușcat în timp ce se afla într-un restaurant
de Gabriel Dano    |    19 Mar 2022   •   11:19

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 5.00 dimineața. În acel moment, doi bărbați au ajuns cu mijloacele proprii la spitalul Floreasca din Capitală prezentând leziuni. Imediat, medicii au sunat la numărul de urgență 112 și i-au pus în temă pe polițiști care au venit și au făcut primele cercetări la fața locului.

S-a stabilit  că a fost vorba despre un conflict la un restaurant din Sectorul 1 al Capitalei, mai exact un restaurant de pe șoseaua București - Ploiești. În conflict au fost implicate și arme.

"Polițiștii au aflat că una dintre victime, unul dintre cei doi bărbați care au ajuns la spital, au fost loviți de un proiectil din cauciuc. Ar fi vorba despre un cunoscut interlop de pe litoralul românesc, fost fotbalist și boxer, care va fi audiat astăzi chiar în cadrul Spitalului Floreasca", a transmis reporterul Antena 3 Raluca Bârcă.

Peste 20 de angajați ai restaurantului, dar și petrecăreți vor fi audiați astăzi de oamenii legii la Secția 2 de Poliție București.

"În această dimineață, în jurul orei 05.00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată de către o unitate spitalicească cu privire la faptul că la camera de gardă s-au prezentat, cu mijloace proprii, doi bărbați care prezentau leziuni.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, iar din primele date a rezultat faptul că cei doi bărbați ar fi fost implicați într-un conflict, în interiorul unui restaurant din sectorul 1. S-a stabilit  ca una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc.

Au fost depistate și identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri. Cercetările sunt continuate  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-au produs vătămările", au transmis reprezentanții Poliției.

×
Subiecte în articol: Nuredin Beinur
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close