Antena 3 CNN Actualitate Răzbunare în stil mafiot. Supărat că a fost concediat, un bărbat a ucis-o pe soţia fostului său şef

Răzbunare în stil mafiot. Supărat că a fost concediat, un bărbat a ucis-o pe soţia fostului său şef

Răzbunare în stil mafiot. Supărat că a fost concediat, un bărbat a ucis-o pe soţia fostului său şef
04 Apr 2015   •   08:10

Un bărbat este căutat în toată ţara după o răzbunare în stil mafiot, la Slatina. Asasinul a ucis-o cu sânge rece pe soţia fostului său şef, după ce acesta l-a concediat. Individul a intrat peste femeie în casă, l-a dus pe copilul ei de şapte ani într-o altă cameră şi i-a măcelărit mama.

Apoi a fugit de la locul crimei chiar cu maşina şefului său.

Presupusul criminal fusese concediat de patronul său, din afacerea în domeniul veterinar în care lucrau. După doar câteva ore, s-a dus acasă la fostul său şef. I-a deschis uşa copilul de 7 ani al acestuia. Bărbatul a intrat în casă, l-a închis pe copil într-o cameră, apoi a ucis-o pe mama lui.

Trupul femeii a fost descoperit chiar de copilul ei, care a şi sunat la 112. Apoi a alertat poliţia şi tatăl său. Uşa era încuiată, aşa că pompierii au intrat în casă pe geam şi au găsit-o pe femeie fără viaţă.

Vestea i-a îngrozit pe apropiaţii femeii de 37 de ani, care lucra la direcţia de Asistenţă socială din Olt.

Poliţiştii îl caută acum pe suspect în toată ţara. Individul a fugit de la locul crimei cu cheile apartamentului şi cu maşina şefului său.

×
Subiecte în articol: razbunare
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close