Antena 3 CNN Actualitate Reacția lui Florin Cîțu după scandalul fără precedent din Parlament provocat de George Simion

Reacția lui Florin Cîțu după scandalul fără precedent din Parlament provocat de George Simion

Florin Cîțu a comentat scandalul fără precedent din Parlament provocat de liderul AUR George Simion. Președintele PNL afrmă că astfel de agresiuni trebuie sancționate drastic.

Reacția lui Florin Cîțu după scandalul fără precedent din Parlament provocat de George Simion
Sursa foto: Captură Antena 3/Florin Cîțu Facebook
de Gabriel Dano    |    07 Feb 2022   •   22:04

Liderul liberal i-a criticat pe reprezentanții USR pentru că au rămas în sală cu cei de la AUR. În plus, Florin Cîțu anunță că va propune sancțiuni dure pentru George Simion.

„Voi propune în Birourile Permanente Reunite să găsim sancțiuni clare și dure. Azi erau chestorii acolo care nu și-au făcut treaba, e o imagine îngrozitoare... Azi chestorii trebuiau să intervină și să-l scoată din sală pe George Simion”, a explicat Florin Cîțu, la Digi 24.

Președintele PNL a mai spus că sancțiuni erau necesare și atunci când liberalul Florin Roman a fost îndepărtat de la pupitrul Parlamentului.

„Și colegul meu Florin Roman a fost agresat, atunci era o grupare USR AUR... Noi trebuia să reacționăm mai rapid, trebuia să-i sancționăm pe cei care l-au agresat pe Florin Roman... Cine se aseamănă, se adună, azi au rămas în Parlament cei de la USR și de la AUR”, a precizat Cîțu.

Potrivit președintelui PNL, sancțiunile pentru politicienii violenți trebuie să fie stabilite atât în interiorul Parlamentului, cât și de celelalte instituții ale statului.

Ședința de luni a Camerei Deputaților a fost suspendată după ce liderul AUR a întrerupt discursul ministrului Energiei, Virgil Popescu. „Hoțule”, i-a strigat Simion lui Popescu pe un ton agresiv. Replica ministrului Energiei a fost: „Ești un prost”.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu George Simion
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close