Antena 3 CNN Actualitate Reacția lui Șerban Nicolae după decizia DIICOT în cazul premierului Dăncilă: „Ideea că s-ar fi produs un act de trădare este absolut ridicolă”

Reacția lui Șerban Nicolae după decizia DIICOT în cazul premierului Dăncilă: „Ideea că s-ar fi produs un act de trădare este absolut ridicolă”

Reacția lui Șerban Nicolae după decizia DIICOT în cazul premierului Dăncilă: „Ideea că s-ar fi produs un act de trădare este absolut ridicolă”
28 Iun 2018   •   13:49

Liderul grupului PSD din Senat, Şerban Nicolae, susţine că responsabilitatea emiterii unor acte juridice, după sesizarea preşedintelui PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, aparţine celor care le semnează, precizând însă că nu cunoaşte elementele pentru care DIICOT a început urmărirea penală in rem în dosarul întocmit de anchetatori în urma plângerii amintite.

"N-aş vrea să comentez începerile de urmăriri penale, fie şi in rem, pentru că nu am elementele necesare. Am văzut sesizarea depusă de Ludovic Orban, mi s-a părut că este un soi de pamflet foarte puţin reuşit, iar ideea că s-ar fi produs un act de trădare este absolut ridicolă. Nu cunosc elementele, dar responsabilitatea este a celor care semnează aceste acte, inclusiv începerea urmăririi penale in rem, in personam, sau alte acte, rechizitorii, clasări", a spus Şerban Nicolae, joi, la Senat.

DIICOT a început urmărirea penală in rem în dosarul întocmit de anchetatori în urma plângerii depuse de preşedintele PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare. Plângerea este legată de memorandumul privind mutarea ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close