Antena 3 CNN Actualitate Reacția unui parlamentar la dezvăluirile lui Sebastian Ghiță: E speriat

Reacția unui parlamentar la dezvăluirile lui Sebastian Ghiță: E speriat

Reacția unui parlamentar la dezvăluirile lui Sebastian Ghiță: E speriat
16 Mar 2018   •   15:07

Deputatul PMP Corneliu Bichineţ a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că, cel mai probabil, în perioada următoare, seria dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiţă va continua, catalogându-l pe fostul deputat drept unul dintre "tinerii foarte inteligenţi şi aproape diabolici din România". 

"Îl ştiu pe Sebastian Ghiţă, l-am cunoscut pe când fonda Partidul România Unită şi cred că tinerii foarte inteligenţi şi aproape diabolici din România. L-am văzut aseară şi alaltăseară ca fiind speriat. El ştie ce statut are, este un cetăţean român căruia i s-a instrumentat extrădarea. Sârbii nu-l predau, pentru că el este, prin ceea ce a făcut timp de 15 ani, un bagaj de informaţii. Probabil că va ieşi cu pilule din ce în ce mai consistente sau din ce în ce mai diluate, încât cei care se tem de el să cedeze", a afirmat parlamentarul PMP. 

Corneliu Bichineţ a precizat că primul care "a cedat" în urma unor declaraţii făcute de Ghiţă a fost Florian Coldea, care a fost înlăturat de la şefia operativă a Serviciului Român de Informaţii. 

"Al doilea personaj predilect în atacurile lui Sebastian Ghiţă este Codruţa Kovesi, care văd că are protecţie totală de la preşedintele republicii, care s-a declarat foarte mulţumit de prestaţia instituţiei pe care o conducea doamna şi de prestaţia ei personală. Dacă un director de spital are patru medici care iau şpagă, care operează greşit şi mor oameni, directorul respectiv este înlocuit. Probabil că, în săptămânile următoare, vom asista ori la o promovare a doamnei Codruţa Kovesi, ori la înlăturarea ei din funcţie. Tudorel Toader a avut o prestaţie foarte bună atunci când a prezentat materialul prin care a amendat activitatea managerială a acestei doamne, însă Curtea Constituţională va da răspunsul", a mai spus deputatul PMP. 

Bichineţ a subliniat, făcând referire la situaţia Laurei Codruţa Kovesi, că "nimeni nu este de neînlocuit".

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close