Antena 3 CNN Actualitate Reacţii la ultimul scandal politic. Ce spune Năstase despre telefonul pe care i l-a dat Băsescu lui Brădişteanu

Reacţii la ultimul scandal politic. Ce spune Năstase despre telefonul pe care i l-a dat Băsescu lui Brădişteanu

Reacţii la ultimul scandal politic. Ce spune Năstase despre telefonul pe care i l-a dat Băsescu lui Brădişteanu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    17 Aug 2013   •   16:59

Adrian Năstase a comentat pe blogul personal scandalul creat de telefonul pe care Traian Băsescu i l-a dat medicului Şerban Brădişteanu, ca să meargă la Florin Cioabă în Turcia.

"Faptul că Băsescu a apelat la unul din cei mai buni chirurgi de inimă pentru a-l asista pe Cioabă, dincolo de unele raţiuni electorale, are un fundament uman. Mi se pare însă incredibil faptul de a apela acum la un medic, anchetat şi trimis în judecată de către un apropiat - Daniel Morar - pentru aistenţa acordată unui alt pacient, e adevărat, adversar politic. Oare, în urmă cu un an, atunci când mă aflam la Spitalul Floreasca, l-o fi sunat Traian Băsescu pe Şerban Brădişteanu să vadă ce s-a întâmplat cu fostul lui vecin?", a scris Năstase pe blogul personal.

Medicul Brădişteanu a declarat, în urmă cu două zile, că preşedintele Băsescu l-a rugat să meargă personal în Turcia, ca să evalueze starea de sănătate a lui Florin Cioabă.

Vineri, Victor Ponta l-a atacat dur pe Băsescu pe această temă.

Ponta consideră revoltător faptul că preşedintele Traian Băsescu a avut "nesimţirea" ca, după ce "i-a făcut dosar penal", să-l sune pe medicul Şerban Brădişteanu
şi să-l roage să meargă în Turcia pentru a analiza starea de sănătate a lui Florin Cioabă.

Elena Băsescu îl atacă pe Victor Ponta: "Cât de jos poate coborî un Premier al României?"

Citeşte şi:

Elena Udrea sare la gâtul lui Victor Ponta: Este clar că a scăpat boii

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase florin cioaba
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close