Antena 3 CNN Actualitate Realizatorul TV Radu Iordănescu a ajuns în comă la spital, în urma unui accident rutier

Realizatorul TV Radu Iordănescu a ajuns în comă la spital, în urma unui accident rutier

Realizatorul TV Radu Iordănescu a ajuns în comă la spital, în urma unui accident rutier
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Ian 2012   •   09:34

Unul dintre cei mai importanţi realizatori de programe ai televiziunii publice, Radu Iordănescu, era să-şi piardă viaţa, azi-noapte, într-un grav accident rutier. Se pare că a adormit la volan pe şoseaua dintre Constanţa şi Cernavodă, a intrat cu maşina pe constrasens şi s-a izbit puternic de un TIR. A fost transportat în comă la spital.

Pompierii şi medicii au lucrat cot la cot să-l ţină în viaţă pe realizatorul TV şi să-l transporte cât mai repede la spital. După impactul cu tirul, maşina de teren a lui Radu Iordănescu a fost proiectată într-un alt autoturism. El a rămas blocat între scaun şi bord.

În apropiere de localitatea Ştefan cel Mare, Radu Iordănescu ar fi aţipit la volan. Maşina a intrat atât de brusc pe sensul opus încât şoferul tirului nici măcar nu a apucat să calce frâna.

În vârstă de 56 de ani, Radu Iordănescu a ajuns mai întâi la spitalul din Medgidia, iar apoi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Constanţa unde a fost internat în stare de comă.

Situaţia lui s-a înrăutăţit în scurt timp întrucât medicii l-au transportat la Spitalul Judeţean Constanţa unde a fost internat în stare de comă. Până la finalizarea măsurătorilor, circulaţia pe ambele sensuri pe Drumul Naţional 22C a fost blocate, iar traficul a fost deviat prin Cernavodă.

 






×
Subiecte în articol: accident rutier spital coma
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close