x close

RECORD? Aproape 1000 de şoferi au fost prinşi băuţi la volan, într-o săptămână

de D.G.    |    11 Iun 2015   •   15:56
RECORD? Aproape 1000 de şoferi au fost prinşi băuţi la volan, într-o săptămână

Aproape 1.000 de permise de conducere au fost reţinute, în urma unei acţiuni organizate la nivel naţional de Poliţia Rutieră, care a durat o săptămână şi a avut drept scop indentificarea şoferilor care circulă pe drumurile publice în stare de ebrietate, informează Poliţia Română.

"Poliţia Română (IGPR) a desfăşurat o acţiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de conducerea autovehiculelor pe drumurile publice de persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau drogurilor. Activităţile de control s-au desfăşurat simultan în cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL)", potrivit IGPR.

Conform sursei citate, acţiunea a avut loc în perioada 1- 7 iunie şi a urmărit, în principal, prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool şi droguri

Poliţiştii au ridicat 998 de permise de conducere pentru consum de alcool şi au fost întocmite 607 dosare penale, dintre 232 pe numele unor şoferi care se urcarseră la volan cu o îmbibaţie alcoolică în sânge de peste 0,80 g/l.

Citeşte mai multe despre:

IGPR
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati