Antena 3 CNN Actualitate Reghin. Un bărbat şi-a omorât fiul cel mic şi apoi s-a sinucis (VIDEO)

Reghin. Un bărbat şi-a omorât fiul cel mic şi apoi s-a sinucis (VIDEO)

Reghin. Un bărbat şi-a omorât fiul cel mic şi apoi s-a sinucis (VIDEO)
10 Oct 2010   •   21:43

 

Un bărbat din Reghin, tată a doi băieţi, şi-a omorât fiul cel mic după care s-a sinucis. Trupurile fără viaţă au fost descoperite de fiul cel mare al criminalului. Totul s-a întâmplat duminică după-amiază, în apartamentul în care bărbatul şi cei doi copii ai săi petreceau, spun vecinii, clipe fericite împreună.

Duminică după-amiază, Hunor, un puşti de 18 ani din Regin a ajuns la casa tatălui său. Trebuia să-i găsească acolo pe fratele său mai mic, Imre, şi pe tatăl său, Peter. Alături de ei urma să-şi petreacă restul zilei. I-a găsit pe amândoi morţi.

Imaginea l-a şocat pe băiat, care a fugit imediat la o vecină, să ceară ajutor. Femeia a chemat autorităţile. Dar deja nu mai era nimic de făcut. Cei doi erau fără suflare. Băiatul care a văzut oroarea a fost dus la spital, în stare de şoc.

Soţii Şuteu erau despărţiţi de câţiva ani şi fiecare avea casa lui. Copiii lor îşi petreceau timpul când la unul, când la celălalt. Până acum, cei doi copii s-au împăcat bine cu tatăl lor.

Dar aseară ceva s-a întâmplat în mintea bărbatului. Imre, fiul cel mic, se afla în casă, cu el. Vecinii spun că atunci i-ar fi venit bărbatului gândul criminal. Ar fi avut chiar de gând să îşi omoare toată familia. Şi-ar fi sunat fosta soţie şi fiul cel mare, şi i-a chemat la el acasă. Nu a venit niciunul. Bărbatul nu a mai aşteptat şi şi-a omorât fiul cel mic, apoi şi-a luat şi el viaţa.

Observator

 

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close