Antena 3 CNN Actualitate Reglare de conturi la Veszprém. Martor: Criminalul lui Cozma nu e rrom!

Reglare de conturi la Veszprém. Martor: Criminalul lui Cozma nu e rrom!

Reglare de conturi la Veszprém. Martor: Criminalul lui Cozma nu e rrom!
Sursa foto: marian cozma
10 Feb 2009   •   21:59

Criminalul care i-a curmat viaţa lui Marian Cozma se numeşti Beery şi nu e rrom, dar e un lider al lumii interlope, spune un martor la asasinat, citat de Jurnalul Naţional. Beery se afla în discotecă alături de alţi doi interlopi şi dăduseră, deja, zvon, că sunt în oraş pentru o reglare de conturi.
?Apelaseră la acea gaşcă de aproximativ 30 de persoane, din care făcea parte şi Sandor Raffael. După un timp, toţi cei 30 au venit la discotecă şi s-au pus la masa interlopilor. Mi se pare că nu reuşiseră să-l găsească pe cel căutat. Aveau chef de ceartă. Handbaliştii erau la o masă alăturată. Marian Cozma era un tip popular în Vezsprem. Chiar se distra frumos. Acest lucru i-a deranjat pe interlopi. Se simţeau, probabil, eclipsaţi în notorietate. Au invocat un episod mai vechi şi s-au luat de Marian. I-au reproşat cum că ar fi avut mai demult o problemă cu o prietenă de-a lui Beery?, povesteşte martorul.
Când handbaliştii au dat să plece, interlopii s-au opus, lovindu-l pe Marian în spate.
?A reuşit să fugă, dar l-au prins alţii afară, care i-au băgat cuţitul în inimă?, spune martorul. Ambulanţa a sosit în 10 minute, iar Poliţia în 30 de minute.
Martorul spune că scandalagiii nu sunt vizitatori fideli ai oraşului Veszprem. ?Ţiganii, văzând că este aglomeraţie, au urcat la barul de la etaj, apoi, în jurul orei 3:00, au coborât din nou în localul discotecii şi aproape instantaneu au provocat altercaţii cu cei din zona barului, printre aceştia fiind şi jucătorii echipei de handbal O bătaie ca în filme s-a încins, cu răcnete şi cu scaune zburătoare. Nu a fost cruţat nimeni, s-au împărţit pumni în toate direcţiile. S-a aprins lumina, a încetat muzica, s-a căutat despărţirea lor cumva. S-a ieşit în stradă, unde a continuat bătaia. Apoi, prietenul meu a venit şi mi-a spus că afară, în stradă, ţiganii l-au înjunghiat în inimă pe Cozma, care era căzut la pământ?.
Potrivit sursei, localul şi strada ar fi supravegheate de camere video, aşa că făptaşii ar trebui să fie prinşi repede.
Se pare că respectivul caz nu se va rezolva repede, pentru că, potrivit martorului, ?poliţia de aici e mână în mână cu aceşti interlopi. Ei au decis ca Sandor să fie prins şi probabil că şi Sztojka va fi prins, pentru a se linişti lumea?.
Citiţi articolul pe larg în Jurnalul Naţional
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: marian cozma
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close