Antena 3 CNN Actualitate "Relaţia lui cu banii n-a fost nicicând una corectă". Milioane de dolari din străinatate ca Băsescu să ajungă preşedinte?

"Relaţia lui cu banii n-a fost nicicând una corectă". Milioane de dolari din străinatate ca Băsescu să ajungă preşedinte?

"Relaţia lui cu banii n-a fost nicicând una corectă". Milioane de dolari din străinatate ca Băsescu să ajungă preşedinte?
de S.T.    |    06 Noi 2013   •   23:41

Jurnalistul Radu Tudor se întreaba pe blogul său "De ce tac autorităţile pe documentele explozive ale lui SRS?" şi precizează că aceste dezvăluiri "au fost făcute şi de Oana Florea de la FACIAS, existând chiar o plângere la Parchetul General pe această poveste".

Radu Tudor a prezentat, miercuri seară, în Ediţia Specială de la Antena 3, plângerea lansată de FACIAS, referitoare la preşedintele Traian Băsescu care ar fi fost beneficiarul unor sume imense de bani în campania electorală din 2004.

Este vorba de peste 7 milioane de dolari, bani care au intrat în conturile Alianţei Dreptate şi Adevăr.

Radu Tudor a anunţat că Oficiul pentru Spălarea Banilor s-ar fi autosesizat din oficiu în cazul acuzaţiilor lansate de senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu că, în campania din 2004, Băsescu ar fi spălat 7 milioane de dolari, împreună cu Theodor Stolojan.

Potrivit jurnalistului Oana Stancu, realizator al emisiunii “Exces de putere” de la Antena 3, Traian Băsescu s-a mai aflat în trecut în vizorul Oficiului pentru Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor (ONPCSB) pentru tranzacţii cu terenuri foarte valoroase făcute cu miliardari controversaţi.


"Relaţia lui Traian Băsescu cu banii n-a fost nicicând una corectă(...). În averea personală sunt numai bani negri", a spus Oana Stancu, miercuri, la Antena 3.

Urmăreşte AICI înregistrarea integrală a Ediţiei Speciale cu Radu Tudor.



×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close