Antena 3 CNN Actualitate Religie Unul dintre cei mai cunoscuți prelați ai BOR a murit. IPS Justinian Chira avea 95 de ani

Unul dintre cei mai cunoscuți prelați ai BOR a murit. IPS Justinian Chira avea 95 de ani

Unul dintre cei mai cunoscuți prelați ai BOR a murit. IPS Justinian Chira avea 95 de ani
de M.Z.    |    30 Oct 2016   •   12:31

Arhiepiscopul Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului, IPS Justinian Chira, a murit, duminică, la vârsta de 95 de ani, acesta fiind internat în spital sâmbătă, în urma unui infarct.

Consiliul Eparhial al Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului anunţă că IPS Justinian a încetat din viaţă duminică, la ora 10.30, potrivit News.ro.

”Cu durere în suflet anunţăm trecerea la cele veşnice a Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Justinian, părintele nostru duhovnicesc, duminică, la ora 10.30, la venerabila vârstă de 95 de ani. Îndemnăm toate mănăstirile, schiturile şi parohiile din cuprinsul Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului, până la data înmormântării, în fiecare zi, la ora 12.00, să tragă clopotele şi să arboreze drapelul negru”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul episcopiei.

Surse medicale au declarat că IPS Justinian a fost internat sâmbătă seară în Spitalul Judeţean din Baia Mare, în urma unui infarct miocardic

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close