Antena 3 CNN Actualitate Religie Cum a făcut avere preotul Pomohaci? Are milioane de euro

Cum a făcut avere preotul Pomohaci? Are milioane de euro

Cum a făcut avere preotul Pomohaci? Are milioane de euro
19 Iul 2017   •   22:37

Se află în plin scandal mediatic, însă preotul-cântăreț Cristian Pomohaci nu are motive să-și facă griji pentru bani. Și asta pentru că a strâns o avere impresionantă.

Potrivit ziardecluj.ro, Pomohaci, considerat preotul săracilor, deţine apartamente în mai multe oraşe din ţară, opt dintre ele fiind în Cluj, în valoare de 1,2 milioane de euro. Se spune că mai are apartamente în Braşov, Timişoara şi Bucureşti. De unde avea preotul atâţia bani?

Cum a reușit să facă o astfel de avere? „A început cu un magazin la ţară, în satul Moşuni, unde slujeşte. Uleiul şi făina pe care i le aduceau enoriaşii le vindea apoi în magazinul lui”, a declarat pentru Click un apropiat al preotului. Un reportaj realizat de Pro Tv în 2011 arăta cum preotul revindea şi lumânările. El îi punea pe oamenii amărâţi care veneau la el cu o problemă să cumpere zeci de lumânări, 20-30-50 de bucăţi, în funcţie de cât de mare era problema. Apoi le repunea pe tarabă pentru a fi vândute. Din alte surse am aflat că şi imaginea lui Pomohaci de la concerte este “fabricată”. Adică, femeile care se înghesuie pe scenă cu braţele pline de flori ar fi aduse chiar de preotul-cântăreţ cu un autocar închiriat pe banii lui, povestesc surse din muzica populară, care au fost martore la numeroase spectacole.

×
Subiecte în articol: Cristian Pomohaci
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close