Antena 3 CNN Actualitate Religie Mesajul Patriarhiei Române pentru victimele atentatului de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul

Mesajul Patriarhiei Române pentru victimele atentatului de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul

Mesajul Patriarhiei Române pentru victimele atentatului de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul
Sursa foto: Foto:http://patriarhia.ro/
29 Iun 2016   •   17:26

Patriarhia Română a transmis miercuri un mesaj de compasiune pentru victimele atentatului de pe Aeroportul internațional "Ataturk" din Istanbul, care a provocat moartea a 41 de persoane și peste 200 de răniți.

"Ne rugăm Preamilostivului Dumnezeu să odihnească în pacea și iubirea Sa sufletele celor decedați și să dăruiască vindecare grabnică celor răniți. Totodată, ne exprimăm compasiunea și solidaritatea cu familiile îndoliate. În lumea de astăzi, tulburată de grave și din ce în ce mai numeroase probleme care escaladează frecvent în violență, oamenii trebuie să înțeleagă necesitatea conviețuirii în pace și armonie pentru binele comun și să respecte demnitatea persoanei umane create de Dumnezeu, indiferent de etnie sau religie", se arată în mesajul Patriarhiei Române, transmis Agerpres.

Autoritățile turce au decretat miercuri zi de doliu național după triplul atentat de la Aeroportul internațional Ataturk din Istanbul, transmite France Presse, care citează informații difuzate de un post de televiziune.

Noul bilanț al atentatului comis marți seară la Aeroportul internațional Atatürk din Istanbul a ajuns la 41 de morți și 239 de răniți, a anunțat Biroul guvernatorul metropolei turce, citat de Reuters și DPA.

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close