Antena 3 CNN Actualitate Religie Mitropolitul Andrei Andreicuț, apel geopolitic de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului

Mitropolitul Andrei Andreicuț, apel geopolitic de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului

Mitropolitul Andrei Andreicuț, apel geopolitic de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului
15 Aug 2017   •   11:41

Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ, a spus, marţi, în predica ţinută la Mănăstirea Nicula, că îl îngrijorează tensiunile existente între Coreea de Nord şi SUA şi că, alături de credincioşi, îi cere Maicii Domnului "să pună pace în lume".

"Îi cerem Maicii Domnului să pună pace în lume, ne îngrijorează această tensiune care există între Coreea de Nord şi SUA, pentru că Dumnezeu a creat această lume frumoasă şi ne-a pus-o la dispoziţie ca să ne bucurăm de ea, nu ca să o distrugem', a spus Andrei Andreicuţ în faţa credincioşilor.

Peste 27.000 de credincioşi veniţi să se roage la Icoana Făcătoare de Minuni a Fecioarei Maria au asistat, marţi, la slujba oficiată la Mănăstirea Nicula de un sobor de preoţi, în frunte cu mitropolitul Andrei Andreicuţ. La slujbă au participat şi mitropolitul Luca de Zaporozhye şi Melitopol din Ucraina şi mitropolitul Iosif al Europei Occidentale şi Meridionale.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: SUA Coreea de Nord
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close