Antena 3 CNN Actualitate Religie PELERINAJ VOLUNTARI. Brâul Maicii Domnului a fost adus în pelerinaj la Catedrala Voluntari

PELERINAJ VOLUNTARI. Brâul Maicii Domnului a fost adus în pelerinaj la Catedrala Voluntari

PELERINAJ VOLUNTARI. Brâul Maicii Domnului a fost adus în pelerinaj la Catedrala Voluntari
Sursa foto: Foto: Facebook/ Primaria orasului Voluntari
13 Mai 2017   •   19:52

PELERINAJ VOLUNTARI. Cinstitul Brâu al Maicii Domnului si Moastele Sf. Cuv. Stelian - Ocrotitorul copiilor, au fost aduse în pelerinaj la Catedrala orașului Voluntari, în data de 9 mai 2017, de către maicile de la Mănăstirea Kato Xenia. 

PELERINAJ VOLUNTARI. Odoarele sunt așezate spre închinare în pridvorul Catedralei orasului Voluntari- B-dul Vrancei nr 170, Voluntari, in perioada 9-15 mai 2017, zilnic orele 9.00-22.00.

PELERINAJ VOLUNTARI. ”Traditia aminteste ca acesta a fost tesut de insasi Maica Domnului din par de camila si se crede ca acesta constituie singura amintire pretioasa ce se pastreaza din viata ei pamanteasca. De-a lungul vremii, braul Maicii Domnului a vindecat nenumarati bolnavi, in special cei atinsi de cancer si a ajutat sa nasca o multime de femei care nu puteau avea copii. Tamaduirea acestora s-a produs prin purtarea in jurul taliei a unei panglici care a fost atinsa de racla in care se pastreaza braul Maicii Domnului.


PELERINAJ VOLUNTARI. Sfântul Cuvios Stelian, cunoscut îndeobște ca ocrotitor al pruncilor, a fost sfințit și ș-a făcut locaș al Duhului Sfânt încă din pântecele maicii sale. Întru toate era curat și plin de dragoste. Pentru aceasta, la vremea potrivită, și-a împărțit bogăția pe care o avea săracilor și s-a făcut monah. Dorind să se adâncească în rugăciune și în cunoașterea lui Dumnezeu, a plecat în pustie. A intrat într-o peșteră în care primea hrana de la dumnezeiescul înger. Primește puterea de a vindeca poporul de diverse boli. Din viață să aflăm ca într-o zi, a venit în popor o boală aducătoare de moarte și mureau într-una pruncii, iar părinții rămâneau fără de copii. Știind mai mulți de nevoitorul și pustnicul Stelian, au început a-l lua mijlocitor înaintea lui Dumnezeu, pentru vindecarea copiilor. Maicile care s-au rugat Sfântului Stelian au dobândit alți prunci, iar pruncii bolnavi au fost tămăduiți.”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook al Primăriei orașului Voluntari.

 

 

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close