Antena 3 CNN Actualitate Religie Pomohaci i-a înfuriat pe oficialii Bisericii, după ce a îmbrăcat din nou hainele preoțești. Ce mesaj i-au transmis!

Pomohaci i-a înfuriat pe oficialii Bisericii, după ce a îmbrăcat din nou hainele preoțești. Ce mesaj i-au transmis!

Pomohaci i-a înfuriat pe oficialii Bisericii, după ce a îmbrăcat din nou hainele preoțești. Ce mesaj i-au transmis!
Sursa foto: Foto: Cristian Pomohaci/Facebook
09 Aug 2017   •   20:02

După ce Cristian Pomohaci și-a publicat mai multe imagini pe pagina sa de Facebook în care apare îmbrăcat în straie preotești, reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române ne-au spus că preotul-câmtăreț nu mai are nicio șansă ca să fie reprimit.

Cristian Pomohaci nu o să mai slujească niciodată în casa lui Dumnezeu! Asta au declarat pentru Click! oficialii Bisericii, după ce cântărețul de muzică populară și-a publicat mai multe imagini pe pagina de Facebook în straie preoțești. "Trebuie să verific acele fotografii, dar din moment ce a fost caterisit el nu mai are voie să poarte straie preotești. El nu mai are voie nici să slujească! Însă, decizia poate fi atacată în instanță, din punct de vedere legal, dar din câte cunosc el nu a făcut demersuri cu privire la acest lucru. Atât este sigur, Cristian Pomohaci nu mai poate sluji atâta timp cât a fost caterisit", a declarat pentru Click! Ionuţ Mavrichi, consilier patriarhal al Bisericii Române Ortodoxe.

 

×
Subiecte în articol: Cristian Pomohaci
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close