Antena 3 CNN Actualitate Religie Primarul Sucevei: "Avem mărturii ale oamenilor care s-au vindecat graţie trecerii moaştelor Sf. Ioan prin curtea spitalelor"

Primarul Sucevei: "Avem mărturii ale oamenilor care s-au vindecat graţie trecerii moaştelor Sf. Ioan prin curtea spitalelor"

Primarul Sucevei, Ion Lungu, i-a transmis Înaltpreasfinţitului Calinic, arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, că se gândeşte să ceară din nou o procesiune cu moaştele, în funcţie de modul în care va evolua pandemia COVID.

Primarul Sucevei: "Avem mărturii ale oamenilor care s-au vindecat graţie trecerii moaştelor Sf. Ioan prin curtea spitalelor"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Georgiana Adam    |    23 Ian 2022   •   20:55

Edilul a mulţumit sâmbătă Arhiepiscopiei pentru procesiunea cu moaştele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava, după cum se arată într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei.

Primarul Lungu consideră că a fost vizibilă reducerea numărului de îmbolnăviri în această perioadă de pandemie, după procesiunea cu moaştele.

Edilul a mers şi mai departe susţinând că are "statistici", "mărturii ale oamenilor" care spun că s-au vindecat de COVID-19 sau starea lor de sănătate s-a îmbunătăţit după ce preoţii au mers cu moaştele Sfântului Ioan cel Nou prin curtea spitalelor.

"Avem statistici, mărturii ale oamenilor care s-au vindecat sau a căror stare s-a îmbunătăţit ca urmare a trecerii cu moaştele Sfântului Ioan cel Nou prin curtea spitalelor sau prin apropiere. 

Nu ştim cum vor evolua lucrurile, dar în măsura în care va fi nevoie, vom apela la dumneavoastră, să mai facem un pelerinaj cu Sfântul prin oraş şi prin judeţ", a spus primarul Ion Lungu.
 

×
Subiecte în articol: moaste Ion Lungu Suceava
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close