Antena 3 CNN Actualitate Religie Un preot ortodox a reuşit să îşi şocheze enoriaşii. Ce a spus despre homosexuali

Un preot ortodox a reuşit să îşi şocheze enoriaşii. Ce a spus despre homosexuali

Un preot ortodox a reuşit să îşi şocheze enoriaşii. Ce a spus despre homosexuali
Sursa foto: foto: SpyNews
18 Iun 2017   •   09:27

Un preot din Capitală a reuşit să îşi şocheze enoriaşii, după ce a recunoscut un lucru referitor la persoanele cu preferinţe sexuale... diferite, scrie SpyNews.ro.


Preotul Visarion Alexa a dezvăluit, recent, în public, faptul că nu are nicio problemă cu homosexualii, deşi Biserica blamează acest păcat.

"Cam aşa cred: homosexualii sunt, oameni buni, copiii Lui. În ei străluceşte, se oglindeşte Domnul. Sunt creştini buni, nu toţi... dar sunt. Oameni pe mâna cărora , dacă ar fi pedagogi, doctori, artişti etc. mi-aş lăsa copiii şi pe cei dragi. Îmi exprim o parere bazată pe Scriptură: homosexualitatea e un păcat. Vor o «familie»... Vor... Din punctul meu de vedere, spun că nu pot avea o «familie»... «căsătorie». (...) Nu sunt cetăţeni de rangul 2, sunt oameni. Cred doar că ar trebui să-şi definească o formă proprie de convieţuire pe care să o propună legiuitorului. Ca preot, sigur nu voi accepta să fac cununie religioasă între persoane de acelaşi sex. Acum şi o întrebare pe masură: vi se pare un «crez fascist»?!", a afirmat părintele ortodox.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close