Antena 3 CNN Actualitate Dr. Remus Mihalcea, managerul Spitalului Colentina, a demisionat

Dr. Remus Mihalcea, managerul Spitalului Colentina, a demisionat

Medicul Remus Mihalcea a demisionat din funcția de manager al Spitalului Colentina înainte de a depune jurământul pentru funcția de deputat PSD Argeș.

Dr. Remus Mihalcea, managerul Spitalului Colentina, a demisionat
de Andreea Cigolea    |    22 Dec 2020   •   15:02

Remus Mihalcea, managerul Spitalului Colentina, a demisionat. Dr. Mihalcea s-a aflat pe lista PSD pentru Camera Deputaților Argeș și după alegeri, medicul a ales funcția de deputat în detrimentul celei de manager al unității spitalicești. 

Remus Mihalcea vrea să ajute Argeşul, ca deputat

”Mi-am dat demisia ieri, înainte de a depune jurământul pentru funcția de deputat PSD Argeș. Voi continua să activez ca medic, dar voi lupta și din Parlament pentru o Românie mai sănătoasă”, a declarat dr. Remus Mihalcea în exclusivitate pentru Antena 3. Cel mai probabil cel care va prelua funcția de manager este dr. Victor Cauni, actualul Director Medical al Spitalului Colentina.

Argeșeanul, în vârstă de 35 de ani, a fost numit manager al Spitalului Clinic Colentina din București în martie 2019.

Doctorul Remus Mihalcea a fost, timp de patru ani, medic specialist la Secția ORL a Spitalului Județean de Urgență Pitești. 

Spitalul Colentina, spital suport COVID

Spitalul Colentina din Capitală a redevenit spital suport COVID la începutul lunii octombrie. Premierul de la acea vreme, Ludovic Orban, a decis ca spitalul clinic Colentina să redevină spital COVID din cauza exploziei de cazuri din România.

Spitalul Colentina, redeschis în august și pentru pacienţi cu alte afecţiuni decât COVID- 19

Spitalul Colentina din București a fost redeschis în data de 31 august şi pentru pacienţii care suferă de alte afecţiuni decât COVID-19. Conducerea spitalului anunța că a amenajat un corp de clădire în care vor fi îngrijiţi în continuare pacienţii cu COVID care au la dispoziție circuite separate.

Citiți: 10 reguli anti-COVID de la dr. Remus Mihalcea, managerul spitalului Colentina. Regula nr. 8 are un efect miraculos

×
Subiecte în articol: remus mihalcea manager Colentina
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close