Antena 3 CNN Actualitate Restricții de circulație pe Autostrăzile A1 și A3, pentru efectuarea unor lucrări. Anunțul făcut de Centrul Infotrafic

Restricții de circulație pe Autostrăzile A1 și A3, pentru efectuarea unor lucrări. Anunțul făcut de Centrul Infotrafic

restrictii de circulatie
Șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă.
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iun 2024   •   12:30

Centrul Infotrafic a anunțat, joi dimineață, că vor exista restricții de circulație pe Autostrăzile A1 și A3, pentru executarea unor lucrări.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări și să respecte semnificația semnalizării temporare.

„Joi se vor efectua o serie de lucrări care impun restricții de circulație”, transmite Centrul Infotrafic.

Astfel, pe autostrada A1 sens București - Pitești, la kilometrul 109, va fi restricționată circulația pe prima bandă pentru efectuarea de reparații la rosturile de dilatație ale podului, până la ora 10.00, iar pe autostrada A3 sens Turda – Târgu Mureș, se va restricționa circulația pe a doua bandă, între kilometrii 7 și km 8, până la ora 16:00, pentru executarea lucrărilor de desfundare a căminelor de pe rigola mediană.

Citește și: Momentul în care un șofer este agresat de doi bărbați în trafic, la semafor, în București

„Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări, să respecte semnificația semnalizării temporare, asigurându-se foarte bine înainte de schimbarea benzii de circulație, semnalizând din timp efectuarea acestei manevre”, recomandă polițiștii, potrivit Mediafax. 

×
Subiecte în articol: restrictii de circulatie autostrada A1 A3
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close