Antena 3 CNN Actualitate Restricţii rutiere pe podul de la Giurgiu

Restricţii rutiere pe podul de la Giurgiu

Restricţii rutiere pe podul de la Giurgiu
15 Iun 2015   •   19:17

Circulaţia rutieră pe podul de la Giurgiu va fi afectată, în luna iunie, de restricții instituite din cauza lucrărilor de reabilitare a acestuia, informează CNADNR.
 
Începând cu data de 15 iunie 2015, circulația rutieră se va desfășura alternativ, semaforizat pe jumătate de cale, pe zona viaductului, pe sensul de deplasare Ruse — Giurgiu, între km 63+780 — km 64+212 pe o lungime de 422 de metri, asigurându-se o lățime a părții carosabile deschisă traficului de 2,80 metri.

Între km 64+212 — km 64+852, respectiv pe o lungime de 640 de metri, pe zona podului, pe direcția de deplasare precizată anterior, traficul rutier va fi restricționat asigurându-se o lățime a părții carosabile deschisă traficului de 3,50 metri.

"În vederea evitării unor blocaje în trafic, recomandăm conducătorilor auto ca pentru trecerea în Bulgaria să folosească și punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează: Calafat, Bechet (trecere cu bacul), Zimnicea (trecere cu bacul), Călărași (trecere cu bacul), Negru Vodă, Vama Veche", se menționează în comunicatul CNADNR.

×
Subiecte în articol: CNADNR
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close