Antena 3 CNN Actualitate Rețetă sigură: Cât costă locul de ministru. Ce donații misterioase s-au făcut în PNL

Rețetă sigură: Cât costă locul de ministru. Ce donații misterioase s-au făcut în PNL

Rețetă sigură: Cât costă locul de ministru. Ce donații misterioase s-au făcut în PNL
Sursa foto: Foto: Captura Antena 3
25 Oct 2019   •   21:21

Locatară într-o garsonieră ANL și cu o mașină veche de 15 ani, consilierul local liberal Ana Maria Dimitriu a devenit unul dintre cei mai importanți contribuitori la campania electorală a PNL pentru alegerile europarlamentare din acest an. 

Potrivit Autorității Electorale Permanente, 1,4 milioane lei, adică aproximativ 300 mii euro, este contribuția la campania electorală a PNL făcută de consilierul local liberal Ana Maria Dimitriu. Este cea mai mare contribuție făcută în cadrul PNL la nivel național, mai mult decât alți candidați liberali, care chiar au obținut un mandat de europarlamentar, fiind plasați pe locuri eligibile. 

În schimb, deși a contribuit cu 1,4 milioane lei, consilierul local a rămas tot la Focșani. Suma reprezintă aproape maximul de contribuție pe care o putea face un candidat la alegerile europarlamentare din acest an.  

În plus față de 2016, Ana-Maria Dimitriu a mai primit și 4.230 de lei, indemnizație de la cabinetul parlamentar al deputatului Ion Ștefan. Alți 3.000 de lei, fără TVA, au fost încasați de la municipalitatea din Predeal, în urma unui contract prin care a oferit servicii de comunicare și marketing prin societatea pe care o deține.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close