Antena 3 CNN Actualitate Revelion 2020. Ce trebuie să avem pe masă la trecerea în Noul An

Revelion 2020. Ce trebuie să avem pe masă la trecerea în Noul An

<1 minut de citit Publicat la 10:50 31 Dec 2019 Modificat la 10:50 31 Dec 2019
Revelion 2020. Ce trebuie să avem pe masă la trecerea în Noul An
Foto: pixabay

Ceapa și usturoiul trebuie să se regăsească în mâncarea de anul nou: ”Ceapa dă vigoare, usturoiul alungă spriritele rele. De la aperitiv nu trebuie să lipsească ceapa, eventual roșie, iar usturoriul poate fi pus undeva discret sau în friptură. 

În ceea ce privește carnea, trebuie evitată cea de găină, care, dacă este consumată în noaptea de Revelion, se spune că ”zboară norocul din casă”. În schimb, este recomandat peștele, considerat aducător de bani.

Vinul trebuie să fie obligatoriu roșu, iar la desert trebuie să fie măcar o prăjitură cu nucă.

Ştiri video recomandate
×

Fanatik

Antena Sport

Observator News

Parteneri
x close