Antena 3 CNN Actualitate Numărul rezervărilor pe litoralul românesc s-a triplat, la doar o zi după ce Iohannis a anunțat redeschiderea plajelor

Numărul rezervărilor pe litoralul românesc s-a triplat, la doar o zi după ce Iohannis a anunțat redeschiderea plajelor

La doar o zi după ce Klaus Iohannis a anunțat că plajele se redeschid de pe 1 iunie, numărul de rezervări pe litoral s-a triplat față de zilele anterioare, potrivit Litoralulromânesc.ro.

Numărul rezervărilor pe litoralul românesc s-a triplat, la doar o zi după ce Iohannis a anunțat redeschiderea plajelor
Sursa foto: Pixabay.com
29 Mai 2020   •   17:53

Românii au început să rezerve atât vacanțe last minute pe litoral, începând cu acest weekend, cât și sejururi în lunile iulie și august sau chiar septembrie.

"În ceea ce ne privește, având în vedere că operăm online, e foarte ușor să monitorizăm reacția imediată a turiștilor. Astfel, am constatat o creștere puternică a traficului pe site-ul nostru în minutele imediat următoare anunțului președintelui. După anunț, au început să curgă rezervările, iar acest ritm s-a păstrat toată ziua de ieri și a continuat și astăzi", a declarat Ionuț Nedea, directorul general al Litoralulromanesc.ro, agenția de turism prin care ajung cei mai mulți români în stațiunile autohtone de la Marea Neagră.

Numărul de rezervări făcute în a doua jumătate a zilei de joi a fost, practic, de trei ori mai mare decât în oricare dintre zilele anterioare. Solicitările au venit de la români din întreaga țară. La call center-ul agenției au sunat, după anunțul președintelui, chiar și oameni care își exprimaseră anterior dorința de a-și anula vacanțele pe care le rezervaseră la mare înainte de pandemie și care au revenit asupra deciziei și au hotărât să revină pe litoral. 

"Ne așteptăm ca tendința de creștere să se accentueze în următoarele săptămâni și, cumva, după 15 iunie să revenim la nivelul de anul trecut. Chiar dacă va exista o presiune în ceea ce privește cererea, tarifele nu vor fi majorate, o garanție pe care o putem oferi turiștilor care-și achiziționează pachetele prin intermediul agenției", a mai spus Ionuț Nedea.

Prețurile pentru camere la hoteluri

Pentru prima jumătate a lunii iunie, în Mamaia, o cameră într-un hotel de 2 stele poate fi rezervată de la 113 lei pe noapte, la 3 stele - de la 115 lei pe noapte și la 4 stele de la 212 lei pe noapte. În celelalte stațiuni, tarifele pentru o noapte de cazare pornesc de la 81 de lei pentru un hotel de 2 stele și de la 100 de lei pentru unul de 3 stele.

×
Subiecte în articol: litoralul romanesc Klaus Iohannis
Parteneri
Horoscop rune 29 mai-4 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close