Antena 3 CNN Actualitate Rezultate evaluare națională 2015 Timiș. Culmea ghinionului

Rezultate evaluare națională 2015 Timiș. Culmea ghinionului

Rezultate evaluare națională 2015 Timiș. Culmea ghinionului
Sursa foto: foto: pressalert.ro
25 Iun 2015   •   13:06
Rezultate evaluare națională 2015 Timiș Ghinion pentru doi elevi din județul Timiș, la ultima probă scrisă a Evaluării Naționale, la Matematică, scrie pressalert.ro. Rezultatele la evaluare națională vor fi publicate vineri până în ora 16.00.

Rezultate evaluare națională 2015 Timiș Cei doi absolvenți de clasa a VIII-a nu au reușit să intre la timp în sala de examen, motiv pentru care nu au mai susținut proba scrisă la Matematică în același timp cu ceilalți colegi de-ai lor. Totuși, reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș spun că cei doi elevi au întârziat “din motive întemeiate”, astfel că li s-a dat voie să susțină examenul la Matematică miercuri, însă doar de la ora 13.00, după ce au primit subiectele de rezervă.

Rezultate evaluare națională 2015 Timiș. În total, la proba scrisă la Matematică s-au înscris 4.647 de elevi de clasa a VIII-a din județul Timiș, însă 113 nu s-au simțit pregătiți să susțină examenul, motiv pentru care au absentat. Aurelian Sima, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș, ne-a declarat că niciun elev nu a fost eliminat de la ultima probă a Evaluării Naționale.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close