Antena 3 CNN Actualitate Riscurile la care s-a expus Xonia când s-a urcat băută și drogată la volan. Avocatul Adrian Cuculis: "Sunt foarte mulți care ajung în spatele gratiilor"

Riscurile la care s-a expus Xonia când s-a urcat băută și drogată la volan. Avocatul Adrian Cuculis: "Sunt foarte mulți care ajung în spatele gratiilor"

Avocatul Adrian Cuculis a prezentat, la Antena 3 CNN, riscurile la care s-a expus artista Xonia când s-a urcat băută și drogată la volan.

Riscurile la care s-a expus Xonia când s-a urcat băută și drogată la volan. Avocatul Adrian Cuculis: "Sunt foarte mulți care ajung în spatele gratiilor"
Sursa foto: Xonia / Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iun 2023   •   15:37

Cântăreața Xonia a fost prinsă, la ora patru dimineața, de polițiștii din Sectorul 2 al Capitalei băută și drogată la volan. 

Mai mult decât atât, artista nu deținea un permis de conducere valabil pe teritoriul României. 

Avocatul Adrian Cuculis a explicat, la Antena 3 CNN, ce riscă acum artista.

"Sunt foarte mulți care ajung în spatele gratiilor pentru aceste infracțiuni, pentru că ele sunt foarte grave. Faptul că nu ai ajuns să faci un accident nu înseamnă nimic altceva decât hazardul.

Citește și: Cântăreața Xonia a fost prinsă băută și drogată la volan! Artista nu avea voie să conducă pe teritoriul României

Probabil că ar trebui modificată legislația, astfel încât să nu se mai permită, după un an de zile după ce ai fost condamnat cu suspendare, să poți da examen și să iei un nou permisul de conducere", a spus avocatul, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Avocat Adrian Cuculis Xonia
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close