Antena 3 CNN Actualitate Robert Gabriel i-a șocat pe toți atunci când s-a filmat în timp ce spărgea pahare în capul iubitei lui, în urmă cu an. ”Bestia de la Ploiești” abia acum și-a primit pedeapsa

Robert Gabriel i-a șocat pe toți atunci când s-a filmat în timp ce spărgea pahare în capul iubitei lui, în urmă cu an. ”Bestia de la Ploiești” abia acum și-a primit pedeapsa

Robert Gabriel Berechet, tânărul din Ploiești care s-a filmat în timp ce îi spărgea pahare în cap iubitei sale, a fost condamnat la 9 ani și 5 luni de închisoare de Judecătoria Ploiești.

Robert Gabriel i-a șocat pe toți atunci când s-a filmat în timp ce spărgea pahare în capul iubitei lui, în urmă cu an. ”Bestia de la Ploiești” abia acum și-a primit pedeapsa
Sursa foto: Foto: Ziarul Incomod
01 Ian 2020   •   12:08

Agresiunea a avut loc în urmă cu un an, când tânărul și-a torturat iubita, care pe atunci avea 17 ani și a filmat momentele în care o umilea pe adolescentă. Tânărul a publicat înregistrările video pe rețelele de socializare, scriu jurnaliștii de la Ziarul Incomod.

În imagini se poate observa cum tânăra este ghemuită pe pat, plină de sânge în urma bătăilor, și obligată să-I sărute mâinile și picioarele celui care o agresează. Ba mai mult, al un moment dat, iubitul ei îi sparge un pahar în cap.

Tânărul a fost găsit vinovat pentru lovire sau alte violențe, viol, lipsire de libertate și violarea vieții private, iar luni, Judecătoria Ploiești l-a condamnat pe Robert Berechet la 9 ani și 5 luni de închisoare.

Într-un alt dosar, tânărul a fost condamnat și pentru pornografie infantilă, după ce polițiștii au găsit în telefonul său mai multe filmări indecente cu iubita sa, minoră la data săvârșirii faptelor, mai precizează sursa citată.


 

×
Subiecte în articol: Robert Gabriel Berechet
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close