Antena 3 CNN Actualitate Rolls Royce-ul Phantom al lui Marius Locic, confiscat la graniţa cu Republica Moldova

Rolls Royce-ul Phantom al lui Marius Locic, confiscat la graniţa cu Republica Moldova

Rolls Royce-ul Phantom al lui Marius Locic, confiscat la graniţa cu Republica Moldova
Sursa foto: rolls royce phantom
31 Mar 2009   •   19:52

Un Rolls Royce încă neplătit în totalitate, care îi aparţine magnatului imobiliar Marius Locic, a fost confiscat la graniţa cu Republica Moldova. Şoferul, pe care Locic spune că nu îl cunoaşte, voia să scoată maşina din ţară cu o procură falsă de la firma de leasing. Peste Prut, maşina trebuia să fie predată unui om de legatură.

Şoferul s-a prezentat ca fiind reprezentantul firmei de leasing, proprietara maşinii. Reprezentanţii societăţii spun însă că acesta nu este angajatul lor. Marius Locic, cel care contactase lesingul spune că nici angajatul său nu este. Aşa că, deocamdată, nimeni nu ştie cum a ajuns bărbatul în posesia maşinii. Uimitor este că autoturismul nu prezintă urme cum că ar fi fost spart. Reprezentanţii firmei de leasing susţin că omul de afaceri nu şi-a mai plătit de ceva vreme ratele, aşa că urmau să recupereze maşina.



O dată cu criza, au apărut problemele şi pentru oamenii de afaceri români. Nici firmele lui Marius Locic nu au scăpat. El le-a cerut săptămâna trecută angajaţilor să lucreze gratis.

Acum, altă nenorocire se pare că s-a abătut asupra omului de afaceri lovit de criză. Un individ a încercat să-i scoată maşina de lux, un Rolls Royce, model Phantom, fabricat în 2008, din ţară. Voia s-o ducă în Republica Moldova cu o procură falsă de la firma de leasing.

?Poliţiştii de frontieră au luat legătura cu firma de leasing respectivă, firma menţionând faptul că nu a emis nicio procură şi nici nu şi-a dat acordul pentru ca autoturismul sa părăsesca teritoriul României?, a declarat comisar şef Vasilica Tătaru, purtătorul de cuvânt al DGPF Iaşi.

Bărbatul de 38 de ani le-a spus poliţiştilor că a fost angajat să scoată limuzina din ţară de o persoană. N-a vrut să-i spună numele. O dată ajuns în Republica Moldova, ar fi trebuit să o predea unui moldovean. Totul, pentru 400 de euro.

Pe numele bărbatului prins la volanul limizinei în vama Sculeni a fost întocmit un dosar penal pentru uz de fals. Maşina a fost confiscată, iar poliţia de frontieră face anchetă ca să vadă dacă sunt şi alte persoane implicate în acest caz.

Observator

×
Subiecte în articol: Republica Moldova marius locic
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close