Antena 3 CNN Actualitate Român arestat în Spania, după ce a omorât un angajat al unei biserici, chiar în faţa lăcaşului de cult

Român arestat în Spania, după ce a omorât un angajat al unei biserici, chiar în faţa lăcaşului de cult

Un român în vârstă de 22 de ani a fost arestat în Spania, după ce a omorât un angajat al unei biserici. Crima îngrozitoare a fost comisă chiar în faţa lăcaşului de cult.

Român arestat în Spania, după ce a omorât un angajat al unei biserici, chiar în faţa lăcaşului de cult
Sursa foto: diariojaen.es
de Alin Tarnovschi    |    27 Feb 2021   •   16:33

Totul s-a întâmplat seara trecută, vineri, 26 februarie 2021, în jurul orei 21.00, în oraşul Alcalá la Real, situat în provincia Jean din Andaluzia (Spania).

Un tânăr român în vârstă de 22 de ani a intrat în biserica din oraş, acolo unde s-a întâlnit cu Francisco Jose Zuniga Martin, un angajat al bisericii.

Din motive încă necunoscute, cei doi s-au luat la ceartă, iar criminalul, despre care presa din Spania scrie că ar fi un om al străzii, a scos la un moment dat un cuţit cu care l-a înjunghiat pe angajatul bisericii, un bărbat cunoscut de întreaga comunitate ca fiind un om credincios.

După ce l-a înjunghiat pe angajatul bisericii, românul a luat-o la fugă.

Cu ultimele puteri, victima sa a ieşit în faţa bisericii să ceară ajutor, însă şi-a găsit sfârşitul. Martorii care l-au văzut pe bărbat plin de sânge au sunat la Poliţie, iar anchetatorii au reuşit, în câteva ore, să îl prindă pe principalul suspect.

Între timp, el a fost şi arestat preventiv, fiind acuzat de crimă, notează diariojean.es.

Reprezentanţii primăriei din Alcalá la Real au anunţat că, în ziua înmormântării, primarul va decreta o zi de doliu în memoria angajatului bisericii.

×
Subiecte în articol: Spania
Parteneri
Cardul de energie, folosit de 4 milioane de români, dispare!
x close