Antena 3 CNN Actualitate Român cu o pereche de chiloți pe cap, arestat în Italia. Polițiștii au înlemnit când au auzit ce avea de gând să facă

Român cu o pereche de chiloți pe cap, arestat în Italia. Polițiștii au înlemnit când au auzit ce avea de gând să facă

Român cu o pereche de chiloți pe cap, arestat în Italia. Polițiștii au înlemnit când au auzit ce avea de gând să facă
Sursa foto: foto: Pixabay.com
30 Oct 2019   •   19:03

Un român stabilit în Torino a fost arestat, după ce mai mulți oameni l-au reclamat că se plimbă dezbrăcat pe stradă, având doar o pereche de chiloți pe... cap.

Românul, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut, sâmbătă, și dus la sediul Poliției din Beinasco, sub acuzația de scene obsene în locuri publice, scrie stiridiaspora.ro.

Potrivit publicației torinotoday.it, oamenii l-au văzut în aceeași postură de mai multe ori pe român în ultimele zile.

Sâmbătă, un echipaj a reușit să îl prindă pe românul de 33 de ani în parcul Stupinigi. Se pare că parcul respectiv, situat în sudul orașului Torino, este frecventat destul de des de anumite cupluri de swingeri care au un ritual ciudat.

Amatorii de jocuri sexuale se dezbracă și își lasă telefoanele mobile într-un loc din parc, iar apoi se ascund și se caută în diferite zone.

Oamenii legii nu au precizat dacă tânărul român găsit dezbrăcat și cu o pereche de chiloți pe cap participa la un astfel de ritual sau suferă de probleme psihice.

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close