Antena 3 CNN Actualitate Român, împușcat pe muntele Athos de un preot, tot român. Motivul care l-a înfuriat atât de tare pe părinte

Român, împușcat pe muntele Athos de un preot, tot român. Motivul care l-a înfuriat atât de tare pe părinte

Un român riscă să rămână fără ambele picioare după ce a fost împușcat de un preot, tot român, pe muntele Athos.

de Ovidiu Stan    |    04 Aug 2023   •   09:31

Bărbatul de 51 de ani, care lucra ca muncitor necalificat la un schit de pe muntele Athos, se află acum internat într-un spital din Grecia.

Familia acestuia a cerut ajutorul Consulatului României în Salonic, după ce a văzut că starea bărbatului se deteriorează de la o zi la alta.

Săptămâna trecută, bărbatul a fost împușcat în ambele picioare, chiar de un preot de la schit. Părintele, tot român, s-a înfuriat pe o pisică, așa că a scos o pușcă și a încercat să tragă după ea. Fără să țină cont că, în apropiere, se afla și muncitorul.

În urma împușcăturii, pisica a reușit să scape, însă nu la fel se poate spune și despre bărbatul de 51 de ani. Acesta a căzut la pământ, fiind rănit la ambele picioare.

Mai grav este că preotul i-a cerut ca în fața poliției să declare că a fost rănit într-o partidă de vânătoare de mistreți. Bineînțeles, cu promisiunea că va avea grijă de el și că îl va trimite în țară.

Nimic din toate acestea nu s-a întâmplat. Bărbatul a rămas singur în spital, iar starea lui nu este una foarte bună. În acest moment, medicii spun că este posibil să îi fie amputate ambele picioare.

Adevărul a ieșit la iveală abia în momentul în care, pe fir, au intrat membrii familiei bărbatului. Văzând că starea acestuia nu este una foarte bună, au cerut ajutorul Consulatului.

Astfel, bărbatul a avut ocazia să dea o nouă declarație în fața polițiștilor, în care să spună ce s-a întâmplat, de fapt.

Pe numele preotului a fost deschis dosar penal.

×
Subiecte în articol: preot Muntele Athos impuscat
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close