Antena 3 CNN Actualitate O italiancă a căzut victimă unei metode de înșelăciune pe care românii o știu foarte bine. Femeia a rămas fără 30.000 de euro

O italiancă a căzut victimă unei metode de înșelăciune pe care românii o știu foarte bine. Femeia a rămas fără 30.000 de euro

Un român în vârstă de 32 de ani, rezident de mulți ani în Sassari, Sardinia.este acuzat de extorcare după ce a lăsat o localnică fără 30.000 de euro. Individul este cunoscut pentru mai multe antecedente penale.

O italiancă a căzut victimă unei metode de înșelăciune pe care românii o știu foarte bine. Femeia a rămas fără 30.000 de euro
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    11 Noi 2021   •   21:21

Românul a convins-o pe italiancă de faptul că are nevoie de un descântec pentru că asupra sa a fost aruncat un blestem și are nevoie de o ghicitoare. Vali Darius Rostaș și-a întâlnit victima la începutul anului, la camera de gardă a unui spital din Sassari. Acesta venise cu mama sa,care făcuse un preinfarct. Românul i-a câștigat încrederea și așa a convins-o să-i spună toate problemele sale din familie. În acel moment, individul i-a zis că ar fi și mai rău, că e blestemată și deochiul nu poate fi alungat decât printr-un descântec, potrivit stirilekanald.ro.

Românul i-a spus apoi că știe o ghicitoare care poate să o scape de necazuri, dar numai dacă plătește o sumă de bani. De cinci ori a primit bani de la femeie, în total 30.000 de euro. Apoi, spre șocul femeii,  i-a spus că nu se poate face nimic, deoarece nu poate să fie descântată.

Victima și-a dat seama apoi că este înșelată și a mers țintă la poliție unde a povestit totul. Românul a fost arestat și a recunoscut totul, dar a spus că femeia i-a oferit banii de bunăvoie, deoarece știa că nu are un loc de muncă și un venit.

Magistrații italieni au dispus întoarcerea dosarului la procuror, pentru a schimba încadrarea din extorcare în înșelăciune agravată.

 

×
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close