Antena 3 CNN Actualitate Un român care a jefuit o bătrână în Roma a fost alergat de mai mulți trecători

Un român care a jefuit o bătrână în Roma a fost alergat de mai mulți trecători

Un român de 41 de ani a fost reţinut la Roma, în Italia, după ce i-a furat lanțul de aur al unei bătrâne și a luat-o la fugă. Alertați de femeie, mai mulți trecători s-au mobilizat pentru a-l da pe individ pe mâna polițiștilor.

Un român care a jefuit o bătrână în Roma a fost alergat de mai mulți trecători
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    30 Iun 2021   •   18:19

Românul, identificat drept D. M. R., i-a smuls bătrânei bijuteria de la gât. A încercat să se facă nevăzut fugind pe bulevard. Doar că oamenii care au observat incidentul au început să alerge după hoțul român.

Când au dat de un echipaj de Poliție au început să strige către oamenii legii: "Hoţul! Hoţul" şi le-au indicat acestora despre cine este vorba.

A venit rândul poliţiştilor să poarnească în urmărirea românului până în curtea unui complex de locuinţe. Românul a încercat să scape de lanţul de aur, iar apoi s-a împiedicat şi a căzut. A fost finalul cursei pentru el - în acel moment carabinierii au reuşit să-l imobilizeze.

După ce l-au identificat pe român, polițiștii l-au dus la audieri, l-au pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de furt prin violenţă și l-au plasat în arest la domiciliu.

La scurt timp, polițiștii i-au făcut o vizită și bătrânei jefuite pentru a-i înapoia lanţul de aur și pentru a se asigura că este bine.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close