Antena 3 CNN Actualitate Un român, portar la un hotel din Franţa, a vrut să îl omoare pe valet într-o urmărire cu împuşcături

Un român, portar la un hotel din Franţa, a vrut să îl omoare pe valet într-o urmărire cu împuşcături

Un român, angajat ca portar la un hotel din oraşul La Teste-de-Buch din Franţa, a fost prins de poliţişti, după o urmărire cu împuşcături pe străzile oraşului în care a vrut să îl omoare pe valetul hotelului.

Un român, portar la un hotel din Franţa, a vrut să îl omoare pe valet într-o urmărire cu împuşcături
Sursa foto: Facebook | Katia BX
de Alin Tarnovschi    |    19 Aug 2021   •   15:34

Românul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, angajat ca portar la un hotel din oraşul La Teste-de-Buch, s-a certat cu un coleg de muncă, angajat ca valet la acelaşi hotel.

Totul s-a întâmplat luni, 15 august 2021, după prânz, atunci când cei doi angajaţi au început să se fugărească în zona hotelului, iar apoi au continuat urmărirea în trafic.

Valetul s-a urcat într-o maşină şi a fugit, iar românul a urcat la volanul unui BMW şi a pornit în urmărirea lui.

Bărbatul urmărit a ajuns cu maşina în faţa secţiei de Poliţie, însă pentru că era în continuare urmărit de român, a revenit spre hotel, timp în care a şi sunat la numărul de urgenţă.

Pe drum, românul a lovit mai multe maşini parcate, fiind urmărit de câteva autospeciale ale Poliţiei, notează 20minutes.fr.

Tirs sur un fou à la corniche a 17h30?

Publicată de Katia BX pe Luni, 16 august 2021

Poliţiştii francezi au tras mai multe focuri de armă şi au reuşit să îl oprească pe român. Mai mulţi martori, aflaţi în zonă, au filmat momentul în care românul a fost pus la pământ şi încătuşat.

El a fost transportat la spital, acolo unde medicii au decis că este nevoie ca el să fie internat într-o clinică de psihiatrie.

×
Subiecte în articol: Franta
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close