Antena 3 CNN Actualitate Cine este românca ce ar putea deveni mai bogată cu un miliard de dolari. Și-a dat în judecată soțul miliardar

Cine este românca ce ar putea deveni mai bogată cu un miliard de dolari. Și-a dat în judecată soțul miliardar

O româncă ar putea deveni mai bogată cu un miliard de dolari după ce și-a dat în judecată soțul miliardar acuzându-l că a ascuns de ea o mare parte din avere.

Cine este românca ce ar putea deveni mai bogată cu un miliard de dolari. Și-a dat în judecată soțul miliardar
Sursa foto: Instagram
de Gabriel Dano    |    09 Iul 2022   •   13:07

Soţia lui John Paulson, unul dintre cei mai cunoscuţi investitori de pe Wall Street, îl dă în judecată şi cere cel puţin 1 miliard de dolari afrmând că magnatul a ascuns miliarde de dolari în procesul de divorţ, scrie Bloomberg. Jenica Paulson, în  vârstă de 50 de ani, este româncă, fiind născută în Galaţi și a fost căsătorită 22 de ani cu Paulson. Cei doi au două fiice împreună.

„Doamna Paulson a fost o soţie loială. Domnul Paulson a răsplătit devotamentul soţiei sale prin implementarea unui plan, pe o perioadă de nouă ani, pentru a izola bunurile dobândite în timpul căsătoriei şi astfel de a restricţiona accesul doamnei Paulson la ele,” se arată în plângere, potrivit Adevărul. În plângerea depusă la tribunal Jenica Paulson e descrisă ca o soţie care a cultivat „cu respect şi cu grijă” relaţiile de afaceri şi sociale ale soţului ei, în timp ce s-a bazat pe el pentru a se ocupa de finanţele familiei.

"D-na Paulson a acţionat mereu încrezându-se în mod rezonabil pe expertiza evidentă a soţului ei, asigurată de el că acesta era un domeniu de care nu trebuie să se preocupe”, a spus ea. 

John Paulson, şeful Paulson & Co., în vârstă de 66 de ani, a cerut divorţul la tribunalul de stat din Long Island în septembrie. Paulson are o avere netă de 4.6 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires Index, în mare parte datorită pariului său câştigător împotriva pieţei imobiliare din SUA înainte de criza financiară din 2008, care a adus 15 miliarde de dolari pentru el şi pentru investitori atunci când piaţa s-a prăbuşit.

Jenica Paulson s-a născut în Galaţi şi a plecat în Statele Unite, unde a cerut azil.

 

×
Subiecte în articol: John Paulson
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close