Antena 3 CNN Actualitate Trupul Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, este adus acasă | Părinţii femeii fac noi dezvăluiri

Trupul Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, este adus acasă | Părinţii femeii fac noi dezvăluiri

Trupul Roxanei ar putea ajunge astăzi acasă. Părinţii femeii ucise de rechin în Egipt fac noi dezvăluri cu privire la acest caz.

Trupul Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, este adus acasă | Părinţii femeii fac noi dezvăluiri
Sursa foto: Facebook | Roxana Donisan | Antena 3
de Ioana Mircea    |    08 Iul 2022   •   10:12

Trupul româncei ucise de un rechin în Egipt ar putea fi adus, astăzi, acasă. Decizia va fi luată de autorităţile egiptene, care n-au finalizat încă ancheta deschisă după tragedie.

Dacă procurorul îşi va da acordul, trupul neînsufleţit va ajunge în România, cu un avion, care va ateriza la Aeroportul Henri Coandă, de unde va fi transportat, apoi, la Suceava.

Tatăl româncei ucise de rechin în Egipt povesteşte cu lacrimi în ochi momentul în care a aflat de la televizor că fata lui a murit.

Femeia a nu a mers după geamandură când a fost sfâşiată de rechin, dezvăluie tatăl acestia. Ea a reuşit să scape şi să ajungă la mal, însă în cele din urmă a murit.

"La geamandură e maxim 2 m unde a agăţat-o rechinul, că şi pozele luate din mass-media, din televiuziune practic provin de la un turist de pe vasul de croazieră care era imediat dincolo de geamandură şi ăla practic a alertat.

Ăla a fost primul semnal la care noi am tresărit. Tot de la televiuziune a fost că, e o femeie româncă de 40 de ani, deci a fost un pas în plus privind informarea noastră când a venit poliţia la uşă să ne ceară date perosnale şi dacă într-adevăr locuieşte aici.

M-a sunat consulul din Egipt care practic a pus ştampila că e vorba de fata noastră. (...) A reuşit să ajungă totuşi până la mal, să înoate până la mal, asta spune că nu era o distanţă mare, confirmă şi ăla de pe vas care filmase lupta că dacă era dincolo de geamandură nu mai ajungea ea la mal", a povestit tatăl femeii pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Egipt rechin
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close