Antena 3 CNN Actualitate Româncă ucisă şi arsă în Italia. Detalii cutremurătoare - ucigașul și-a aflat pedeapsa

Româncă ucisă şi arsă în Italia. Detalii cutremurătoare - ucigașul și-a aflat pedeapsa

Româncă ucisă şi arsă în Italia. Detalii cutremurătoare - ucigașul și-a aflat pedeapsa
Sursa foto: foto: Pixabay.com
22 Noi 2019   •   18:46

Italianul Raffaele Esposito, în vârstă de 34 de ani, stabilit în Savignano, a omorât o româncă şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

El a fost acuzat de uciderea Nicoletei Vasilică Neaţă, tânăra româncă stabilită în Italia, în luna august a anului 2018. După ce a omorât-o, italianul a incendiat-o, resturile din corpul fetei fiind găsite în nişte cauciucuri aruncate în spatele unei cabine de taxare de pe autostradă, potrivit Spynews.ro.

Din cauza faptului că rămăşiţele erau mai mult sub formă de cenuşă, anchetatorilor le-a fost greu să identifice identitatea fetei, însă medicii au rezolvat asta repede, prin găsirea unui şurub implantat în urmă cu câţiva ani în femurul româncei. Şurubul găsit reprezintă o componentă a unei proteze, fiind doar două de acest gen existente în Italia.

Raffaele Esposito a ucis-o pe Nicoleta, a încercat să răpească o adolescentă de 18 ani şi a abuzat o tânără, toate acestea petrecându-se în doar 10 zile. În urmă cu puţin timp, după 1 an de aşteptare, sentinţa fost dată, criminalul fiind condamnat pe viaţă.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close