Antena 3 CNN Actualitate Româncă violată şi ameninţată cu moartea de patronul italian

Româncă violată şi ameninţată cu moartea de patronul italian

Româncă violată şi ameninţată cu moartea de patronul italian
Sursa foto: Foto: lookfordiagnosis.com
12 Iun 2015   •   08:45

O româncă plecată să muncească în Sicilia a fost abuzată sexual de patron. Femeia nu a îndrăznit să se plângă nimănui. Bărbatul a ameninţat-o cu moartea, iar slujba era singura sursă de venit pentru familia rămasă în ţară. Un raid al poliţiei a salvat-o, iar agresorul a fost arestat.

Femeie în vârstă de 45 de ani îşi spune Erika. Nu este numele ei real, dar se teme să îşi arate chipul în faţa camerelor. A fost exploatată sexual de angajatorul său italian. Pentru 25 de euro pe zi, jumătate din salariul minim, muncea câte 12 ore la câmp. La 50 de grade, uneori. Iar noaptea era obligată să îndure abuzurile sexuale ale italianului.

Femeia povesteşte că a rămas şi însărcinată în urma violurilor. Şi nu o dată. În trei cazuri a făcut întrerupere de sarcină în România. Iar o dată, pentru că nu mai avea bani să vină în ţară, şi-a făcut singură avortul. Era să moară, dar angajatorul său nu i-a acordat niciun ajutor. Mai mult chiar, a doua zi a trimis-o înapoi la muncă.

Sute de femei avortează anual în spitalale italiene după ce rămân însărcinate în urma abuzurilor făcute de angajatorii lor. 94 de românce figurează în evidenţa spitalelor din Sicilia doar anul trecut. Agresorul Erikăi a fost arestat şi condamnat.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close