Antena 3 CNN Actualitate Doi români morţi într-un cumplit accident pe contrasens, pe o autostradă din Germania

Doi români morţi într-un cumplit accident pe contrasens, pe o autostradă din Germania

Doi români şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier produs pe o autostradă din Germania, în zona Hohenbrunn din apropiere de Munchen. În accident au mai murit alţi doi bărbaţi, totul după ce şoferul român a intrat pe autostradă pe contrasens şi a condus pe banda mediană, pentru mai mulţi kilometri.

Doi români morţi într-un cumplit accident pe contrasens, pe o autostradă din Germania
Sursa foto: Thomas Gaulke / merkur.de
de Alin Tarnovschi    |    19 Noi 2020   •   12:35

Tragedia s-a produs marţi, 17 noiembrie 2020, pe autostrada A99, în zona Hohenbrunn, după ce un tânăr român, în vârstă de 34 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen Sharan, a pătruns pe autostradă, însă pe contrasens.

În dreapta şoferului român se afla tot un cetăţean român în vârstă de 50 de ani, potrivit presei din Germania.

Ceilalţi şoferi care au observat că Volkswagen-ul circula pe contrasens au sunat la Poliţie pentru a raporta, însă după numai câteva minute s-a produs tragedia.

După câţiva kilometri pe contrasens, şoferul român, care circula pe banda mediană, a intrat în plin, frontal, într-un autoturism marca Audi, condus de un tânăr german în vârstă tot de 34 de ani. De asemenea, în maşina tânărului german se afla un alt cetăţean german de 42 de ani.

(Ex. foto: Maşina în care se aflau cei doi români a fost distrusă în totalitate | sursa foto: Thomas Gaulke / merkur.de)

Români morţi într-un accident pe contrasens, pe autostradă, lângă Munchen

În urma impactului deosebit de violent, atât românii din Sharan, cât şi cei doi germani din Audi, au murit pe loc.

Potrivit merkur.de, salvatorii s-au chinuit zeci de minute să îi scoată pe cei patru bărbaţi din cele două maşini distruse în totalitate. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva, în ciuda faptului că la locul tragediei au fost trimise mai multe elicoptere medicale.

Cei patru au murit pe loc în urma impactului.

Traficul pe autostrada A99 a fost blocat timp de câteva ore, formându-se coloane de maşini pe mai mulţi kilometri.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi analizează camerele de supraveghere de la intrarea pe autostradă pentru a stabili dacă şoferul român a intrat intenţionat pe contrasens sau totul a fost doar o greşeală care a adus sfârşitul pentru patru oameni.

×
Subiecte în articol: Germania
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close