Antena 3 CNN Actualitate Români păcăliţi cu locuri de muncă. Au crezut că se vor angaja în Germania, dar au fost înşelaţi de o firmă de recrutare din Arad

Români păcăliţi cu locuri de muncă. Au crezut că se vor angaja în Germania, dar au fost înşelaţi de o firmă de recrutare din Arad

Români păcăliţi cu locuri de muncă. Au crezut că se vor angaja în Germania, dar au fost înşelaţi de o firmă de recrutare din Arad
25 Mar 2014   •   08:44

Ţeapă pentru zeci de şomeri care ar fi trebuit să se ducă la muncă în străinătate, prin intermediul unei firme de recrutare de personal din Arad. Oamenii s-au trezit cu uşa închisă în nas chiar în ziua plecării.

Cu bagajele în maşină, păgubiţii, care au plătit în prealabil taxe de înscriere pentru un loc de muncă, s-au înfuriat şi au chemat Poliţia şi ITM-ul.

Zeci de oameni veniti din toate colturile tarii s-au prezentat la sediul firmei din Arad. In baza unor contracte şi a unor taxe de câteva sute de lei, şomerii erau programaţi să plece către Germania, unde li s-a spus ca au asigurate locuri de munca, într-o fabrică de macaroane.

Disperaţi, oamenii spun că nu au primit nicio explicatie de la reprezentanţii firmei şi că nici macar nu li se mai răspunde la telefon.

Surse din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca precizeaza ca firma lucreaza la limita legii şi că, deşi se fac săptămânal controale, nu au reusit să oprească funcţionarea acesteia.

×
Subiecte în articol: Arad Germania
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close