Antena 3 CNN Actualitate Peste 500 de români au plecat de pe aeroportul Otopeni spre Germania, Austria şi Elveţia

Peste 500 de români au plecat de pe aeroportul Otopeni spre Germania, Austria şi Elveţia

Zborurile către Germania, Austria şi Elveţia au fost reluate azi. Pentru început vor fi operate doar două curse săptămânal, urmând ca frecvenţa să crească după 30 iunie.

Peste 500 de români au plecat de pe aeroportul Otopeni spre Germania, Austria şi Elveţia
Sursa foto: Antena 3
17 Iun 2020   •   21:30

Alte 17 state sunt pe lista verde, iar românii care se întorc din aceste ţări nu vor mai trebui să stea în izolare la domiciliu. Reprezentanţii Aeroportului Otopeni din Capitală speră ca până la finalul anului traficul aerian să se apropie de normal.

Peste 500 de români au plecat azi de pe aeroportul Otopeni spre Germania, Austria şi Elveţia. Unii în vacanţă, alţii înapoi la muncă sau la studii.

După ce traficul aerian a scăzut la 98% din cauza pandemiei, reprezentanţii aeroportului se aşteaptă acum la alte cifre, odată cu reluarea anumitor zboruri.

De la 1 iulie vor fi reluate cursele regulate către Sofia, Salonic, Praga şi Budapesta. De asemenea, românii pot zbura către 17 state europene, fără grija că la întoarcere trebuie să intre în izolare.

Zborurile către destinaţii din ţări precum Italia, Spania, Franţa, Belgia, Olanda şi Turcia rămân însă suspendate.

Reprezentanţii aeroportului le recomandă pasagerilor să urmărească lista ţărilor considerate "zonă verde" şi să menţină permanent legătura cu operatorul aerian de la care au cumpărat biletele.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close