Antena 3 CNN Actualitate România, cel mai periculos loc din Uniunea Europeană unde poți conduce. Țara noastră a avut cel mai mare număr de decese rutiere

România, cel mai periculos loc din Uniunea Europeană unde poți conduce. Țara noastră a avut cel mai mare număr de decese rutiere

România, cel mai periculos loc din Uniunea Europeană unde poți conduce. Țara noastră a avut cel mai mare număr de decese rutiere
Sursa foto: Foto: pexels.com
19 Apr 2019   •   09:35

Au fost dezvăluite cele mai periculoase țări ale Europei în care șoferii sunt în pericol de a face accident.

Drumurile britanice au fost recunoscute ca fiind cele mai sigure pentru a conduce.

Un raport realizat de Comisia Europeană a constatat că România a avut cele mai periculoase drumuri din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene.

Țara noastră a avut cel mai mare număr de decese rutiere ce se ridică la un milion de persoane, cu o rată a deceselor de 96.

Bulgaria și Letonia au fost următoarele regiuni cele mai riscante care s-au clasat cu un număr de 88 și 78 de accidente la un milion de persoane, sctie thesun.co.uk.

Croația (77), Polonia (76) și Ungaria (64) sunt și ele în acest top, de asemenea, cu rate mari de deces.

Studiul a constatat că Marea Britanie a avut cele mai puține decese din orice stat membru al Uniunii Europene, cu 28 de decese la un milion de oameni.


Mai mult de 25.000 de decese au fost înregistrate pe drumurile UE anul trecut, cu o scădere cu un procent față de anul trecut.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close