Românul care a moștenit peste 280.000 de euro de la clericul englez Philip Clements, atacat dur de familia bătrânului: "O lipitoare care a căutat bani!"

de D.G.    |    06 Iun 2020   •   14:26
Românul care a moștenit peste 280.000 de euro de la clericul englez Philip Clements, atacat dur de familia bătrânului: "O lipitoare care a căutat bani!" The Mirror

Deși se despărțise de Philip Clements, în vârstă de 81 de ani, românul a refuzat să semneze actele de divorț.

În urma decesului fostului cleric britanic, Marin rămâne cu 150.000 de lire și o casă în valoare de 100.000 de lire. De asemenea, va primi și o pensie lunară de 2.000 de lire.

Philip Clements s-a stins din viață duminică, singur într-un spital din România, după ce s-a mutat la București pentru a fi alături de soțul său, scrie sport.ro.

Familia britanicului a făcut acuzații dure la adresa românului. Frații săi au dezvăluit că au rupt legătura cu Philip din cauză că nu erau de acord cu relația lui.

"Este căutător de averi. Jeremy Kylie i-a spus asta când au mers la emisiunea lui și el a zis că nu este, însă este. De ce un băiat de vârsta lui ar fi interesat de un bătran de 81 de ani?

Dacă eram Philip, aș fi încercat să găsesc pe cineva apropiat de vârsta mea, însă el în mod clar l-a iubit pe Florin. Nu cred că Florin l-a iubit", a spus Tony Clements, unul dintre fratii lui Philip pentru The Sun.

Celalalt frate, Brian a adaugat: "Florin este o lipitoare și acum a primit ceea ce și-a dorit dintotdeauna!"

Parteneri
sati
x close