Antena 3 CNN Actualitate Românul răpit în Libia ar fi fost eliberat

Românul răpit în Libia ar fi fost eliberat

Compania naţională libiană de petrol (NOC) a anunţat luni eliberarea românului Valentin-Laurenţiu Puşcaşu şi a unui alt angajat, ambii răpiţi în iulie 2018 pe un câmp petrolier din sudul ţării.

Românul răpit în Libia ar fi fost eliberat
31 Mar 2020   •   18:19

Potrivit infobae.com, NOC anunță eliberarea a doi dintre angajații săi, dintre care unul de naționalitate română, răpiți în iulie 2018 într-un câmp petrolier din sudul țării.

NOC salută „eliberarea lui Ashraf Msallam şi a lui Valentin-Laurenţiu Puşcaşu", fără a furniza detalii despre împrejurările în care au avut loc răpirea şi eliberarea celor doi angajaţi, potrivit stiridiaspora.ro.

Potivit informaţiilor furnizate de site-ul specialelibia.it, Puşcaşu şi Msallam au fost eliberaţi în cursul nopţii trecute, după care s-au îndreptat spre Benghazi, însoţiţi de membri ai Armatei Naţionale Libiene, care a urmărit operaţiunea.

Cei doi ingineri, împreună cu alţi doi libieni, au fost răpiţi pe 14 iulie 2018 de către o grupare armată necunoscută pe câmpul petrolier al-Sharara din regiunea Ubari, situat la aproximativ 900 km sud de Tripoli. Doi libieni au fost eliberaţi la scurt timp după aceea.

 

 

×
Subiecte în articol: roman rapit libia
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close