Antena 3 CNN Actualitate S-a aflat cine este interlopul care și-a uitat pistolul în cabina de probă a unui magazin

S-a aflat cine este interlopul care și-a uitat pistolul în cabina de probă a unui magazin

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat, joi, pentru deţinere de armă letală, după ce şi-a uitat pistolul în cabina de probă a unui magazin.

S-a aflat cine este interlopul care și-a uitat pistolul în cabina de probă a unui magazin
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    24 Iun 2021   •   20:28

Este vorba despre Nicolae Gălăţeanu, un cunoscut interlop care a fost implicat în mai multe incidente. De data asta a avut un ghinion teribil - și-a uitat într-o cabină de probă a unui magazin geanta în care se afla un pistol cu glonţ. Alături a fost găsit şi un încărcător cu opt cartuşe.

sursa: Facebook

Așa că Gălăţeanu a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în modalitatea deţinerii şi portului fără drept a unei arme letale. Iniţial, interlopul a susținut că arma nu îi aparţine, dar în final a recunoscut, potrivit Adevărul.

“În ziua de 22.06.2021, în jurul orei 16.00, Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a fost sesizat prin sistemul 112 de către un angajat din cadrul unui complex comercial cu privire la faptul că intr-o cabină de probă a fost găsită o geantă în care se afla un pistol.

Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat că arma este una de tip letal”. se arată în comunicatul Poliţiei.

Nicolae Gălăţeanu, zis Raşpa, este "client" vechi al oamenilor legii, după ce a fost implicat în mai multe scandaluri. În 2009, poliţiştii din Ploieşti au primit o informaţie potrivit căreia ar fi urmat să aibă loc un adevărat măcel între rromii ursari şi zavragii. Raşpa şi un prieten de-al său din clanul Zavragiilor i-au rănit cu săbiile pe liderii rromilor ursari, aşa că s-a spus că aceştia au vrut să se răzbune, arată fanatik.ro. Poliţiştii au împânzit tot oraşul şi în final bătaia nu a mai avut loc.

 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close